Cosmetică

cosmetica timisoara, manichiura, pedichiura, programari coafura, machiaj, coafor, solar complex studentesc

Epilat

Pentru confortul şi siguranţa ta, la Centrul Denise’s epilarea se face cu ceară de unică folosinţă, astfel evitându-se iritarea şi infectarea pielii. În zonele cu sensibilitate ridicată (axilă, inghinal) se foloseşte o ceară de unică folosinţă elastică, diminuând considerabil senzaţia de disconfort.

Epilat bărbati

Pentru confortul şi siguranţa ta, la Centrul Denise’s epilarea se face cu ceară de unică folosinţă, astfel evitându-se iritarea şi infectarea pielii. În zonele cu sensibilitate ridicată (axilă) se foloseşte o ceară de unică folosinţă elastică, diminuând considerabil senzaţia de disconfort.

Pensat

Pensarea se face în primul rând după forma feţei, iar vopsitul după culoarea părului. Nu uitaţi că sprâncenele personalizează machiajul şi forma feţei!

 

Tratamente cosmetice:

Tratamentul cosmetic se realizează conform următorilor paşi:

 1. Demachierea feţei, gâtului şi decolteului, urmată de tonifiere.
 2. Gomajul, realizat cu produse specifice pentru fiecare zonă a feţei în parte (ochi, buze), cu rol de îndepărtare a celulelor moarte de la suprafaţa pielii, creştere a fluxului sangvin, implicit o deschidere a porilor.
 3. Expunerea la aburi (opţional, în funcţie de tipul de ten).
 4. Extragerea comedoanelor.
 5. Dezinfecţia şi cauterizarea cu ajutorul electrodermului.
 6. Masajul facial, al gâtului şi decolteului împreună cu serul specific.
 7. Masca specifică tipului de ten.
 8. La final se aplică un ser sau o cremă hidratantă specifică tipului de ten, iar esteticiana face recomandări pentru întreţinerea la domiciliu şi pentru tratamentele viitoare.

cosmetica2Tratament curăţare – Germain de Capuccini

Tratament pentru tenul cu probleme – acnee/uscat – Juliette Armand

Tratament curăţare, hidratare – Eveniment Ilcsi

Microdermoabraziune

Microdermoabraziunea este de fapt o metodă controlată de exfoliere în profunzime. Astfel se urmăreşte înlăturarea celulelor moarte (stratul superficial al pielii), înlăturarea bacteriilor care se înmulţesc în piele în timpul procesului de oxidare a sebumului , stimularea elasticităţii pielii şi tonusului muscular, activarea circulaţiei sanguine şi limfatice , micşorarea porilor. În acelaşi timp creşte eficacitatea măştilor şi cremelor folosite. Microdermoabraziunea ajută la eliminarea:

 • punctelor negre:
 • porilor dilatati şi încărcaţi;
 • petelor;
 • cicatricilor şi semnelor;
 • urmelor lăsate de acnee şi vărsat de vânt.
 • problemelor tenului matur sau îmbătrânit;
 • ridurilor.

Paşii unei şedinţe: demachiere; tonifiere; microdermoabraziune cu capete de diamant; masajul facial, al gâtului şi decolteului cu role de titan; ultrasunete pentru faţă şi ochi (pentru eliminarea cearcănelor, lifting, atenuarea ridurilor, intensificarea absorbţiei cremei la nivel celular); masca hidratantă şi reechilibrantă.

Masaj facial

Masaj facial + mască

Masaj facial + mască de ciocolată

Nimic nu este mai plăcut pentru tenul tău decât să fie curat, hidratat şi luminos. Răsfaţă-ţi tenul cu ciocolată.

Ultrasunete pentru riduri si bărbie dublă

cosmetica1

 

Comments are closed.