Împachetări corporale la termocuvertă

medical, masaj anticelulitic terapeutic impachetare dinamica timisoara, modelare sani, tratament slabire rapida

Împachetare de termosudaţie

Tratamentul cu crema de termosudaţie produce o transpiraţie abundentă la nivelul pielii, ajutând la eliminarea toxinelor, a stratului adipos, a apei reţinute în organism şi implicit a celulitei. Vom începe cu un peeling corporal, urmează apoi aplicarea cremei de termosudaţie, infolierea şi introducerea în termocuvertă timp de 45 min. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână.

Împachetări cu parafango – fango + argilă – slăbire şi detoxifiere

Parafango este amestecul de nămol marin şi parafină, cu calităţi remarcabile, care detoxifică, exfoliază, regenerează, hrăneşte şi relaxează pielea, având de asemenea efecte notabile sub piele, unde diminuează ţesutul adipos. Tratamentul este recomandat persoanelor supraponderale, cu depuneri excesive de ţesut adipos, cu vergeturi vizibile, cu picioarele groase/umflate sau suferinde de reumatism sau artrită.

Împachetări cu parargil – slăbire şi anticelulitice

Parargilul este un amestec de argilă cu parafină pură care acţionează în înlăturarea celulitei, a retenţiei de apă, în hrănirea şi regenerarea pielii şi nu în ultimul rând în detoxifierea organismului. Procedeul constă în aplicarea produselor cosmetice pe zona de tratat, învelirea în film osmotic şi aşezarea în termocuvertă pentru 40 de minute. Efecte vizibile după primele 3-4 şedinţe în diminuarea celulitei, ameliorarea vergeturilor şi subţierea vizibilă a zonelor tratate.

Împachetare cu parafină

Împachetarea cu parafină este foarte eficientă pentru slăbirea localizată rapidă şi sănătoasă, eliminarea celulitei, detoxifiere, prevenirea, ameliorarea şi vindecarea vergeturilor. Creşte elasticitatea pielii, combate pielea uscată, calmează durerile reumatice. Vom începe cu un peeling, urmează aplicarea măştii pe suprafaţa pielii, apoi se înfoliază zona şi se introduce sub termocuvertă la la cald timp de 40 min. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână.

Împachetare 100% organică cu argilă şi ceai verde – slăbire şi detoxifiere

Am creat special pentru tine o reţetă 100% naturală pentru slăbire şi eliminarea depozitelor inestetice de grăsime. Vom începe răsfăţul cu un peeling pe bază de cafea naturală, apoi vom continua prin aplicarea unei măşti din argilă, ceai verde, uleiuri esenţiale, lămâie, te vom împacheta şi te vom lăsa să te relaxezi la cald timp de 40 min. La final vom înlătura masca cu infuzie de ceai verde proaspăt preparat, şi vom aplica o cremă cu mentă cu puternic efect termic şi anticelulitic. Un răsfăţ de ingrediente active şi vitamine!

Împachetare cu nămol din Marea Moartă

Împachetarea cu nămol este foarte eficientă pentru slăbirea localizată rapidă şi sănătoasă, eliminarea celulitei, detoxifiere, prevenirea şi ameliorarea retenţiei de apă. Îmbunătăţeşte elasticitatea pielii, combate pielea uscată , calmează durerile reumatice. Vom începe cu un peeling, apoi se aplică nămolul pe suprafaţă tratată, se infoliază zona şi se introduce în termocuvertă la cald timp de 40 min. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână

Împachetare cu ciocofango

Ciocofango este cunoscut ca un produs excelent pentru detoxifiere, tonifiere, hidratare şi remodelare corporală. Conţine parafină, ciocolată 100% naturală, ulei de cacao, ulei de migdale, siliciu, cofeină şi teobromină. Cofeina stimulează drenajul limfatic, ajutînd la eliminarea apei în exces. Substanţele active din ciocolată au efect antioxidant şi în acelaşi timp catifelează şi regenerează pielea. Tratamentul se efectuează la termocuvertă şi durează 45 de minute. Este indicat să faceţi câte 3 şedinţe pe săptămînă, în cure de cîte 10 – 12 şedinţe.

Tratament pentru bust şi decolteu – tonifiere, fermitate şi elasticitate

Fermitatea pielii este esenţială pentru a avea sâni frumoşi. Va propunem un tratament complex pentru tonifierea sânilor şi refacerea elasticităţii pielii în zona bustului şi a decolteului. Tratamentul este format din 3 proceduri distincte dar complementare: electrostimulare pentru tonifiere 30 min, apoi mască 100% naturală fabricată chiar în faţa dumneavoastră din: măr, argilă, ulei de argan, ulei de avocado, ulei de măsline şi alţi ingredienti activi, apoi ultrasunete 20 min cu colagen vegetal pentru introducerea ingredientilor activi în straturile profunde ale pielii şi încheiem printr-un masaj de stimulare a elasticităţii şi hidratare cu uleiuri esenţiale. Frecvenţă : maxim 3 şedinţe / săptămână. Durata : 90 min

Împachetare cu cofeină

Prin efectul său de stimulare circulatorie, ajută la eliminarea apei din ţesuturi şi a grăsimilor, iar prin acţiunea sa stimulantă – având contact direct cu pielea – ajută la oxigenarea celulelor. Împachetarea cu cofeină începe prin curăţarea pielii cu ajutorul unui exfoliant care îndepărtează celulele moarte. Urmează apoi aplicarea gelului cu cofeină printr-un masaj uşor, până acesta este absorbit de către piele. Se înfoliază zona tratată şi se lasă să acţioneze timp de aproximativ 40 de minute la termocuvertă. După desfoliere se aplică prin masaj crema cu cofeină. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână.

Împachetare cu cafea si ciocolată

Ciocolata, dar mai ales cafeaua (cofeina) sunt ingrediente care se folosesc de mult timp în componenţa cremelor anticelulitice şi, datorită conţinutului lor de concentraţi activi care “ard” grăsimea, au rezultate frumoase şi în astfel de proceduri. Împachetarea cu cafea şi ciocolată începe prin curăţarea pielii cu ajutorul unui exfoliant care îndepărtează celulele moarte. Urmează apoi aplicarea gelului cu cafea şi ciocolată printr-un masaj uşor, până acesta este absorbit de către piele. Se înfoliază zona tratată şi se lasă să acţioneze timp de aproximativ 40 de minute la termocuvertă . După desfoliere se aplică prin masaj crema cu cafea şi ciocolată. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână.

Împachetare cu ceai verde

Ceaiul verde este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietăţile sale terapeutice de detoxifiere şi energizare. Teofilina din ceaiul verde are o acţiune drenanta similară cafeinei în curele de slăbire, asigurând pierderea rapidă şi constantă în greutate. Împachetările cu ceai verde declanşează arderea grăsimilor, au rol anti-oxidant şi anti-age, rezultatul fiind o piele mai elastică, mai fermă şi mai catifelată, fără celulită! Împachetarea cu ceai verde începe prin curăţarea pielii cu ajutorul unui exfoliant care îndepărtează celulele moarte. Urmează apoi aplicarea gelului cu ceai verde printr-un masaj uşor, până acesta este absorbit de către piele. Se înfoliază zona tratată şi se lasă să acţioneze timp de aproximativ 40 de minute la termocuvertă . După desfoliere se aplică prin masaj crema cu ceai verde. Frecvenţă: în perioada tratamentului – 3 şedinţe / săptămână, întreţinere – 1 şedinţă / săptămână.

body concept 3

Comments are closed.