Masaje

masaj complex studentesc timisoara, modelare corporala, hot stone massage, sauna, impachetari cu ciocolata, masaje cu miere, relaxare

Masaj anticelulitic

Este una dintre cele mai eficiente metode de a trata celulita, prin manevre mai “dure” şi profunde cum ar fi: fricţiunile, frământatul, ciupiturile, astfel acţionând în profunzime şi tratând toate zonele afectate. Beneficii: efect puternic anticelulitic, se stimulează supleţea şi elasticitatea pielii şi a ţesuturilor subcutanate şi se activează circulaţia sângelui. Efectele se vor vedea după primele şedinţe şi sunt de durată. Frecvenţă: 3 ori / săptămână.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare constă în atingerea uşoarã a zonelor încordate şi eliminarea prin apăsare a “gâlmelor” provocate de aglomerarea terminaţiilor nervoase în zonele obosite. Influenţează pozitiv atât starea psihică cât şi fizică a oricărei persoane, elimină stresul şi încordarea. După o zi lungă la birou este exact răsfăţul de care ai nevoie.

spa concept 3

Masaj terapeutic

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală şi fizioterapie. Acest tip de masaj poate fi folosit pentru a promova bunăstarea generală a organismului şi de a spori stima de sine, având efecte benefice asupra sistemului imunitar, tensiunii arteriale, circulaţiei, digestiei, tonusului muscular şi pielii. Masajul terapeutic oferă rezultate foarte bune în durerile de spate (durerile dorsale) ca lombosciatică, hernie de disc, discopatie sau durerile din zona cefei (durerile cervicale), spondiloză cervicală.

Drenaj limfatic manual

Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminării lichidelor în exces, pe care limfa le adună şi purifică, odată cu traversarea ganglionilor, înainte de a intra în circuitul sangvin. Efecte : regenerant, relaxant, detoxifiant.

Masaj cu miere

Dintre beneficiile masajului cu miere amintim: tonifiant, relaxant, anticelulitic, vitaminizant, hrănitor pentru piele. Mierea este bogată în vitamine, minerale, enzime, proteine, antioxidati; hrăneşte capilarele şi opreşte îmbătrânirea pielii, stopează şi elimină vergeturile. Mierea reface ţesuturile, îmbogăţeşte aspectul pielii şi al tenului. Este 100% naturală şi nu are efecte secundare. Terapia constă în masarea pielii cu ulei de măsline, masajul terapeutic cu miere şi în final curăţarea şi catifelarea ei cu ceai verde natural.

Masaj cu ciocolată

Masajul cu ciocolată este terapia potrivită pentru persoanele stresate, dar şi pentru cele cu pielea deshidratată. Ciocolata este recunoscută pentru efectul de „bine“ pe care-l transmite: unul din scopurile terapiei de răsfăţ cu ciocolată este de a stimula producţia de endorfină. Ciocolata conţine antioxidanţi şi alti ingredienti naturali activi cu efecte benefice asupra întregului organism, unt de cacao cu acţiune emolientă, nutritivă, hidratantă, protectivă şi antiîmbătrânire, săruri minerale care tonifică.

Masaj prenatal

Masajul prenatal este cel mai util mod de relaxare pe perioada de sarcină, dar şi de ameliorare a unora dintre cele mai neplăcute simptome de sarcină. Efectuarea unui masaj prenatal cel puţin 1 dată pe săptămână are numeroase efecte benefice: combate insomnia, reduce umflarea membrelor, îmbunătăţeşte circulaţia şi reduce durerile de spate, gât şi picioare.

Reflexoterapie

Reflexoterapia se defineşte ca fiind tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca sensibile. Prin reflexoterapie se deblochează şi elimină acumulările de toxine din organism. Îmbunătăţeşte toate funcţiile organismului, stimulând procesul natural de vindecare mai rapid şi mai eficient.

Masaj la 4 mâini

30 de minute de relaxare, prin acţiunea a 20 de degete experimentate asupra corpului tău. Îţi garantăm o relaxare totală şi o senzaţie de neînchipuit!

Comments are closed.