Tratamente spa

masaj complex studentesc timisoara, modelare corporala, hot stone massage, sauna, impachetari cu ciocolata, masaje cu miere, relaxare

Body Peeling & Brush Massage

spa concept 1Peeling-ul corporal a cunoscut foarte multe denumiri: gomaj, exfoliere, scrub, dar efectul este acelaşi indiferent de cum numim terapia: tratament complet de purificare, detoxifiere, hrănire şi hidratare a epidermei. În doar 30 de minute, pielea va avea un aspect mai tânăr şi tu te vei simţi mai relaxată.

Mască Corporală cu Ciocolată

Ciocolata conţine antioxidanţi care hrănesc pielea, iar untul de cacao face minuni pentru zonele sensibile şi iritate. Tratamentele corporale cu ciocolată îţi lasă pielea mătăsoasă, cu un parfum natural plăcut, şi îi redau elasticitatea naturală. Aroma de ciocolată stimulează secreţia de serotonină, hormonul fericirii. Pentru tratamentele corporale, ciocolata în exces este benefică, deci nu ezita să îţi acorzi câteva minute de răsfăţ în ciocolată.

Împachetare strălucitoare cu aur

Împachetările cu aur au rolul de relaxare şi ajută la scăderea în centimetri. Beneficiile împachetărilor cu aur: aspectul de coajă de portocală este diminuat, pielea rămâne catifelată, elastică, strălucitoare. O împachetare cu aur are la bază următoarele etape: se realizează o exfoliere corporală profesională SPA, se aplică pe zona de tratament masca de aur, se înfoliază şi se introduce în termocuvertă timp de max. 40 minute. Este indicat să faceţi câte 3 şedinţe pe săptămână, în cure de câte 10 -12 şedinţe.

Solar Ergoline

Un look impecabil presupune un tonus bun, o piele frumoasă şi, în mod ideal, bronzată. Solarul Ergoline 600 Turbo cu 48 de tuburi turbo garantează rezultate rapide pentru o strălucire de vară. Timpul de bronzare este mult mai rapid, în câteva şedinţe poţi arăta ca după 2 săptămâni de stat la plajă, iar culoarea e mai ciocolatie şi mai aurie. Relaxează-te şi răsfaţă-te în acelaşi timp cu un bronz minunat!

Slim body

Comments are closed.